Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję TONO

TONO Opinie 4.3 (364)

Kołłątaja 10/32
41-200
Sosnowiec
535007535
opinie TONO
4.3
364
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-03-19 13:43:38
Sandra
Zwrot przyjęty, cały czas mamią przez telefon, że pieniądze zostały zwrócone i mam czekać na przelew. Czekam już kilka dni...
4 / 5
2024-01-28 05:21:28
Krystyna
Jestem zachwycona sklepem. Obsługa klienta ekspresowa, miła. Ciuszki na wysokim poziomie. Polecam sklep!!!
5 / 5
2023-12-14 07:40:22
Iwona
Zamówiony produkt otrzymałam za dwa dni. Sukienka siateczkowa AMY wzór 11 w rozm.54/56 zakupiona przeze mnie w promocji okazała się strzałem w dziesiątkę. Musiałam jednak halkę (w opisie nazwaną podszewką) dopasować do swoich rozmiarów, ale uważam to akurat w tym przypadku za plus. Sukienka bardzo lekka i wygodna, uważam, że odpowiednina na zbliżające się święta.
5 / 5
2023-10-18 05:57:17
Ania
Sukienka idealna, wygląda się w niej jak milion dolarów. Kontakt ze sklepem perfekcyjny, zamówiłam za dużą, bez problemu została wymieniona. Pierwszy ale nieostatni zakup w Państwa sklepie! Dziękuję.
5 / 5
2023-07-24 05:48:49
Magda
Przesyłka dostarczona szybko i sprawnie. Towar, jak zwykle, estetycznie zapakowany :)
5 / 5
2023-07-24 04:00:51
Paulina
Szybko i sprawnie :) Jak zwykle
5 / 5
2023-07-20 10:32:05
Joanna
Polecam. Szybka wysyłka.
5 / 5
2023-07-20 05:03:50
Kasia
Polecam z całego ♥️ tą firmę. Przemiła obsługa, bardzo dobry kontakt telefoniczny, szybka wysyłka. Zamówiłam sukienkę i jestem pod wielkim wrażeniem na pewno to nie ostatni mój zakup w tej firmie. Trzymajcie kochani tak dalej!
5 / 5
2023-07-16 13:25:21
Julia
Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2023-07-05 09:16:41
Izabela
Sukienka piękna, zwiewna i bardzo kobieca. Polecam. Na pewno jeszcze dokonam zakupu w Waszym sklepie. Dziękuję i pozdrawiam.
5 / 5
2023-07-04 03:07:22
Julia
Jestem zadowolona, dziękuję :)
5 / 5
2023-07-03 11:53:03
Ola
Super, super, super! Bardzo polecam <3
5 / 5
2023-07-03 09:32:57
Karolina
Pani na infolinii bardzo pomocna, sukienka na żywo piękna!
5 / 5
2023-07-01 14:55:25
Mirosława
Super spodnie ,szybka wysyłka,elegancko zapakowane,polecam bardzo.
5 / 5
2023-07-01 12:57:24
Ania
To już trzecie moje zamówienie i ani razu się nie zawiodłam :) Super!
5 / 5
2023-07-01 04:47:37
Monika
Duży asortyment, dobre ceny
5 / 5
2023-06-24 06:28:45
Agnieszka
Bardzo polecam. Zamówienie dotarło szybciutko, a bluzka na żywo jeszcze piękniejsza i zgodna z opisem na stronie. Z pewnością to nie ostatnie moje zamówienie.
5 / 5
2023-06-21 11:41:12
Kinga
Bardzo polecam! Skorzystałam z pomocy sklepu przy ustaleniu rozmiaru i sukienka jest idealna. Miłe Panie, sukienka śliczna!
5 / 5
2023-06-20 09:59:28
Magda
Bardzo polecam zakupy w Tono :) Zamówienie dotarło na drugi dzień, a towar zgodny z opisem. Jednym słowem SUPER :)
5 / 5
2023-06-19 05:54:34
Michalina
Paczuszka pięknie zapakowana, bluzeczka prześliczna, jestem bardzo zadowolona

Rzetelne opinie o TONO