Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Twojemeble.pl

Twojemeble.pl Opinie 4.4 (468)

Ul.Nowy Świat 27
32-020
Wieliczka
123994000
opinie Twojemeble.pl
4.4
468
Opinii

Dobrze

5 / 5
2024-05-15 05:19:02
Ania
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie i jeszcze tu wrócę :)
5 / 5
2024-04-26 09:40:22
Wojtek
Super, meble takie same jak na zdjęciach, porządne i ładne.
5 / 5
2024-04-24 03:51:44
Zbigniew
Jestem zadowolony i kupiłbym tu meble ponownie.
5 / 5
2024-04-22 08:14:08
Łukasz
Super! Bardzo fajne meble w dobrej cenie
5 / 5
2024-04-19 07:00:42
Paulina
Polecam w 100%
5 / 5
2024-04-18 05:40:18
Miłosz
Bede zamawiać kolejne meble i na pewno wroce do tego sklepu. Wszystko zgodnie z tym co na stronie i przede wszystkim szybko. Polecam
5 / 5
2024-04-17 04:16:47
Iza
Mogę naprawde polecic. Meble dobrze spakowane i szybko dostarczone. Wygladaja nawet lepiej niż na zdjęciach :)
5 / 5
2024-04-17 04:06:54
Adam
Wszystko super!
5 / 5
2024-04-11 03:05:37
Tomek
Bardzo szybka dostawa, meble najwyższej jakości - jestem zadowolony i mogę polecic
5 / 5
2024-04-10 04:57:12
Urszula
Super, polecam - naprawdę piekne meble.
5 / 5
2024-03-27 05:21:40
Karol
Wszystko super, bardzo szybka i bezproblemowa dostawa
5 / 5
2024-03-25 17:04:06
Sandra
Jestem ciekawa jak nazywa się ten debli, który stworzył stronę twojeopinie.com nikt nie kontroluje treści, ludzie piszą co chcą używając przy tym wulgaryzmów. Może firmy powinny złożyć pozew zbiorowy?
5 / 5
2024-03-25 06:27:09
Bartosz
Mogę polecić ten sklep w 100% - meble takie jak na stronie, szybka dostawa i bardzo miła obsługa. Mamy do urządzenia pokój dziecka więc na pewno jeszcze wrócę
1 / 5
2024-01-08 03:46:47
Krzysztof
Meble ujdą, nawet ok. Za to zadbano.pl firma przewozowa to jakaś porażka. Nieterminowo, niesłownie. W ostatniej chwili zmieniają terminy dostaw
1 / 5
2023-11-13 09:46:02
Dorota
Nie polecam sklep pomyłka zakupiłam łóżko 26.10.23 otrzymałam bubel z 10 elementami uszkodzonymi jak na łóżko to prawie całe uszkodzone a w dniu dzisiejszym otrzymałam połowę czyli 5 element i dalej bubel czeka nie wiem dokąd . W tej firmie są wszyscy głusi na ludzkie pytania nikt nawet nie raczy poinformować , że przysyła jakieś elementy . Dzieł reklamacji stwierdził co reklamowałam to dostałam i dalej głos w słuchawce zamilkł. Proszę omijać tę FIRMĘ TWOJE MEBLE z daleka Pozdrawiam
1 / 5
2023-09-07 10:46:14
Laura
Chciałam umieścić na stronie niepozytywny komentarz o zamówionej ławie Kwadro Biały, Halmar V-PL-KWADRO-LAW. Jest blokowany i nie można ostrzec innych przed zakupem ławy fatalnej jakości. Tak złego i tandetnego towaru dawno nie widziałam.
1 / 5
2023-02-21 07:46:23
E.D.
Dzień dobry Chciałem napisać jak to ta firma robi z reklamacjami. Pierwsza reklamacja uznana,druga nie chociaż to samo było w pierwszej reklamacji Mam na to świadka i dokumenty na których pisze co było powodem reklamacji I co się stało że od pierwszej reklamacji do drugiej mającej to samo nic z tym nie zrobili? Czym to sie różni jeżeli chodzi o to samo? Nie polecam !!!!!
1 / 5
2022-12-13 00:48:52
Anna
Witam nie polecam mebli najgorszy zakup w moim życiu . Meble bardzo słabej jakości okleina schodzi przy dotknięciu paznokciem przy montażu trzeba uważać żeby nie wyłamywaly się robi mebli . Meble przyjechały uszkodzone dziury w płytach po reklamacji czas oczekiwania ok dwóch tygodni sklep problem zwala na dostawcę a dostawca na sklep . Pomimo tego iż złożyłam reklamacje przyjechały elementy na wymianę i co w tym najlepszego jeden element przyjechał znów uszkodzony 😡jak można tak klienta traktować . Karton miał dziurę zaklejona została kawałkiem steropianu i taśma po odklejeniu pojawiła się dziura w elemencie . Nie polecam z całego serca szkoda nerw płacisz a dostajesz towar którejś kategorii nawet po reklamacji . Nigdy w życiu nie zamówię mebli przez internet firma powinna bardziej sprawdzać towar wysyłając.
1 / 5
2022-11-03 18:16:57
Ferd
Może i wybór ok kontakt ok ale reklamacje padaka dostajesz uszkodzony towar i mc z glowy firma zleca firmie ktora kieróje do sewisu i serwis wysyla do domu kilenta ludzi i naprawy w domu poprostu dramat zostawiaja klienta w *** po kilkunastu telefonach ponaglających ruszyło ale miesiąc czasu syn spał na podłodze bo uszkodzone było łóżko niepolecam mialem przykre dośwoadczenia może taki pech ale nerwy stracone dramat
1 / 5
2022-10-20 12:33:01
Ewa
NIE POLECAM. Biurko otrzymaliśmy z wadą (źle wykonane otwory w jednym elemencie). Biurko częściowo złożone i co dalej z tym zrobić, trzymać jako wystawkę w salonie aż Szanowni Państwo uznają reklamację? Mąż we własnym zakresie wykonał montaż niepasujących elementów. Po zasygnalizowaniu problemu najpierw piszą, czy chcemy nowy element czy rabat. Po wysłaniu zdjęć felernego elementu i jego własnego montażu informacja, że reklamacja nie uwzględniona i brak gwarancji. Ok, jestem po części to zrozumieć. Ale co mieliśmy z tym zrobić? Dziecko ma na podłodze odrabiać lekcje? Zero normalnego podejścia, tylko takie: kupiłeś to sobie sam radź. Poza tym elementy średniej jakości, nawet na gwarancję nie liczyłam bo co tu można naprawiać. Jeszcze raz NIE POLECAM

Rzetelne opinie o Twojemeble.pl