Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję TXL Adrian Cymerys

TXL Adrian Cymerys Opinie 4.9 (110)

Świebodzka 6/U4
50-046
Wrocław
71 794 58 20
brak obrazu
speedtest
4.9
110
Opinii

Doskonale

5 / 5
2013-12-20 09:22:29
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 11:46:01
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 09:21:12
Tadeusz
Rewelacja, szybko sprawnie i na temat.
5 / 5
2013-12-11 22:27:14
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam ps.Odnośnie uszkodzenia, był złamany uchwyt od toneta ale on nie wpływa akurat na wadę towaru
5 / 5
2013-12-03 17:36:16
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-01 17:59:09
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-30 05:10:44
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem,bardzo dobra cena. Polecam.
4 / 5
2013-11-28 19:50:47
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. I have paid from a bank abroad and it took a couple of days before I had al information to make th payment. In my opinon it wold be better if I had the possibility to pay by bank card, faster and and safer.
3 / 5
2013-11-23 12:49:35
Teodor
W sklepie tym zamówiłem toner do drukarki laserowej. Toner był oferowany jako tańszy zamiennik tonera firmy Samsung. Tymczasem otrzymałem oryginalny toner tej firmy ale po regeneracji ( napełnieniu ponownie proszkiem i ze śladami ingerencji w jego obudowę ) a nie nowy. Nie zwracam go do sklepu bowiem pilnie potrzebowałem korzystać z drukarki ). Dlatego też sklepu tego nie polecam i sam nie będę robił powtórnie tam zakupów.
5 / 5
2013-11-21 13:51:44
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 14:19:31
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-06 10:09:25
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 22:48:56
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-28 19:59:31
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-28 09:38:07
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jednak pozwolę sobie również ocenić produkt, który firma markuje swoim logo : tusze do drukarki (zamienniki) po ustawieniu i wyczyszczeniu dysz wskazują poziom 1/4 zbiornika (zaraz po włożeniu wskazywały 3/4) wiec, mimo że produkt jest 4 razy tańszy, jest też 4x mniej wydajny. Jakość wydruku jest zadowalająca, ilość za tą cenę, niestety nie.
5 / 5
2013-10-22 09:14:48
Marcelina
Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona ekspresową realizacją zamówienia.Bardzo polecam
5 / 5
2013-10-21 09:10:18
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-16 06:13:10
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-15 09:24:10
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-11 09:34:24
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 12:11:48
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 10:11:23
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 21:24:31
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-07 10:30:36
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-27 22:49:43
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-21 01:53:10
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-20 10:13:01
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-19 00:08:48
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 11:36:59
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo polecam.
5 / 5
2013-09-14 17:06:32
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-30 18:25:01
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 09:56:21
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-22 10:45:05
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-08 11:30:57
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-08 11:20:31
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-26 07:28:16
Bernard
Nigdy nie miałem żadnych problemów. Informacja konkretna. Dostawa szybka. Towar OK. Polecam.
5 / 5
2013-07-17 13:40:30
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-10 09:48:30
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-02 10:25:57
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-12 09:59:18
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 12:51:56
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-06 09:40:02
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-22 10:08:19
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-10 11:28:59
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-03 22:49:17
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 22:45:18
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 10:38:53
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Na pewno skorzystam jeszcze kolejny raz. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 10:05:42
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-04 09:31:31
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-26 09:20:11
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-12 08:23:47
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-22 11:35:47
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-19 18:39:36
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-19 08:53:44
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-18 08:11:13
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-13 12:29:43
Arleta
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Polecam.
5 / 5
2013-02-12 05:00:50
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-10 17:41:58
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobra informacja o stanie realizacji zamówienia, szybka realizacja i niska cena. Polecam.
5 / 5
2013-02-10 13:39:01
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-07 11:22:21
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-06 20:05:46
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-05 07:50:09
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-31 08:51:41
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zapakowany bardzo starannie, żeby się nie uszkodził. Przesyłka dotarła następnego dnia od wysłania zamówienia. Jestem bardzo zadowolona.Polecam.
5 / 5
2013-01-23 17:41:33
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-01-13 15:53:40
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-07 07:09:36
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-01 20:59:56
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-17 06:15:04
Ada
Bardzo dobry kontakt i szybka pomoc, polecam
5 / 5
2012-12-07 09:06:56
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-06 06:18:09
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-02 08:46:56
Bernardeta
Zakupiłam w swoim życiu wiele tonerów ten jako pierwszy nie miał folii zabezpieczającej, wygląda na no name i przyszedł w zastępczym pudełku od innego tonera.
5 / 5
2012-11-17 10:23:22
Mieczysława
Nie mam zastrzeżeń. Kupiłam tomer do drukarki nie byl wyschniety przez rozszczelniona folie, a to sie zdarzalo w innych sklepach. Zobaczymy czy nie zepsuje mi drukarki, ale narazie jestem zadowolona.
5 / 5
2012-11-11 08:24:19
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-01 17:04:26
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-31 11:29:57
Ziemowit
Profesjonalne podejście do klienta, szybka komunikacja i przekaz informacji – towar dostarczony w ciągu 2 dni roboczych – polecam.
5 / 5
2012-10-23 07:57:32
Longin
Cały proces zakupu, zapłaty i przesyłki był bardzo sprawny i profesjonalny.
5 / 5
2012-10-17 13:59:39
Edyta
Polecam ten sklep chociaż zakupiony towar (wałek światłoczuły do drukarki Brother HL-5250DN)nie jest najlepszej jakości, uważam że to nie wina sklepu tylko producenta.
5 / 5
2012-10-16 07:20:03
Krzysztof
obsługa bardzo dobra, towar zgodny z opisem
5 / 5
2012-10-16 00:11:21
Anna
Towar dobrej jakości za rozsądną cenę.
5 / 5
2012-10-13 18:02:23
Tobiasz
Dobry kontakt z pracownikami sklepu. Szybka realizacja zamówienia, polecam :-)
5 / 5
2012-10-10 09:56:49
Rafał
Jeden z zamówionych tonerów jest nieodpowiedni. Spełnia funkcję, ale drukarka wykazuje, że nieodpowiedni jest zamontowany.
5 / 5
2012-10-10 07:30:09
Kaja
Dziękuję za szybką i profesjonalną obsługę, polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2012-10-08 10:25:30
Mikołaj
Wszystko OK ? Transakcja przeprowadzona wzorowo . Bardzo dobry kontakt i szybka dostawa . Polecam na 100 %
5 / 5
2012-10-03 13:21:24
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-27 19:34:48
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-24 09:31:22
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-13 21:06:23
Lucjan
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-12 21:28:04
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-12 17:34:03
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-11 09:08:01
Tadeusz
Sklep działa idealnie, szybka realizacja, szybka wysyłka, kontakt wzorowy. Ceny bardzo konkurencyjne, polecam.
5 / 5
2012-08-30 23:30:12
Aleksander
Atrakcyjna cena, jakość towaru sprawdzana w trakcie eksploatacji.
5 / 5
2012-08-29 07:59:44
Karolina
Wszystko w porządku. Polecam sklep.
5 / 5
2012-08-29 07:17:05
Julianna
Towar i obsługa bardzo dobra. Zamienniki starczają na bardzo długo i są w bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2012-08-27 12:25:40
Walenty
Dzieki Bogu sa jeszcze ludzie majace dobre serce. Niech Wam Pan Bog blogoslawi.
5 / 5
2012-08-24 11:06:15
Genowefa
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Tonery mają dożywotnią gwarancję. Będziemy kontynuowali zakupy w tym sklepie. Polecam.
5 / 5
2012-07-15 09:45:26
Bolesław
dobre zamienniki w dobrej cenie
5 / 5
2012-04-16 08:15:44
Bożena
Cała procedura zakupu b. prosta. Obsługa super!!!
3 / 5
2012-03-26 16:52:56
Roksana
Towar dostarczony, a co do jego jakości, to się okaże jak toner trafi do drukarki.
5 / 5
2012-03-14 20:40:29
Zenon
Towar dostarczono ekspresowo już następnego dnia po dokonaniu przelewu - skończył mi się toner do drukarki a potrzebowałem go pilnie. Sprawna obsługa, duży wybór towarów. Polecam.
5 / 5
2012-01-24 15:32:16
Elwira
Ocena obejmuje jedynie jakość sprzedaży, ocena dostarczonego produktu będzie możliwa dopiero po kilku miesiącach używania.
4 / 5
2012-01-17 07:17:19
Gustaw
Z komunikatów informujących o stanie zamówienia (przyjęte, gotowe do wysłania, wysłane) dostałem tylko potwierdzenie przyjęcia zamówienia. Przez kilka dni brak kontaktu, po czym przyszedł listonosz z paczką, za którą jeszcze nie zapłaciłem, bo nie dostałem potwierdzenia o tym, że przesyłka jest gotowa do wysłania. Uwagę przesłałem na adres sklepu, więc może coś się zmieni w przyszłości. Toner do drukarki przyszedł dobrze zapakowany, ale nie miałem jeszcze okazji sprawdzić czy działa i jak dobrze drukuje.
5 / 5
2012-01-16 08:57:27
Elwira
Przesyłka wysłana w tempie expresowym. Tonery, choć to tylko zamienniki, bardzo dobre. Świetne zaczernienie. Szczerze polecam ten sklep. Na pewno, jak będzie taka potrzeba, dokonam zakupów tutaj jeszcze raz.
5 / 5
2011-12-05 19:49:28
Olaf
Dobry kontakt, szybka wysyłka, przyzwoite ceny
5 / 5
2011-12-03 08:10:47
Danuta
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2011-11-11 20:50:21
Jakub
Bardzo dobry kontakt i kompetentna obsługa. Na pewno skorzystam w przyszłości.
5 / 5
2011-11-10 14:55:53
Konrad
Szybko, miło, skutecznie po prostu profofesjonalnie. Właśnie zostałem stałym klientem i z pełnym przekonaniem będę polecał znajomum!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2011-11-02 09:45:17
Paulina
Szybko sprawnie bez zbędnych informacji ale dokładnie tyle ile potrzeba
5 / 5
2011-10-27 09:36:00
Wiesława
Bardzo dobra współpraca, polecam wszystkim.
5 / 5
2011-10-09 07:31:18
Genowefa
BARDZO SZYBKA DOSTAWA, TOWAR ZAPAKOWANY TAK, ŻE TRUDNO O USZKODZENIA I SUPER KOMUNIKACJA OD POCZĄTKU ZAMÓWIENIA.
5 / 5
2011-04-20 09:39:43
Arnold
Polecam wszystkim poszukującym świetnej jakości w rewelacyjnej cenie. Expresowa przesyłka i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam i dziękuję!

Rzetelne opinie o TXL Adrian Cymerys