Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Viptoner

Viptoner Opinie 4.7 (276)

Nawrot 92 m 14
90-040
Łódź
727923033
opinie Viptoner
speedtest
4.7
276
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-05-24 16:42:25
Krzysztof
Dostarczono mi wadliwy toner. Brak jakiejkolwiek reakcji na złożoną reklamację. Nie odbierają telefonów. Oczywisty skandal. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie, jedna gwiazdka to za dużo.
5 / 5
2020-02-20 13:44:45
Maksym
Wszystko 100 % jak w ofercie. Dziękuję i pozdrawiam
5 / 5
2020-02-19 22:14:46
Bogusław
Szybko i profesjonalnie. Bardzooo polecam:)
5 / 5
2020-02-19 15:23:19
Przemysław
Wszystko w porządku. Polecam!!!!!!
5 / 5
2020-02-19 08:07:25
Henryka
Obsługa w pełni profesjonalna
5 / 5
2020-02-19 05:59:46
Bożena
Zamawiałam tonery do drukarki. Szybka wysyłka , jestem zadowolona.
4 / 5
2020-02-18 20:31:11
Dawid
Korzystałem po raz pierwszy. Miły i profesjonalny kontakt. Polecam
1 / 5
2020-02-18 13:52:24
Cecylia
Czekam od Tygodnia na tusz, mimo przedplaty na konto. Dodtatkowo brak mozliwosci kontaktu, mimo iz nagralem sie na poczte glosowa. :( Oceniam na bardzo slabo
5 / 5
2020-02-13 21:56:26
Edward
wszystko ok. szybko i sprawnie
5 / 5
2020-02-13 11:36:23
Alberta
Szybko sprawnie i tanio - i o to chodzi! :-)
5 / 5
2020-02-13 06:30:34
Liza
Towar zgodny z opisem. Tonery ok.
5 / 5
2020-02-12 12:24:47
Arleta
Bardzo szeroki asortyment, doskonałe ceny, szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-11 16:56:40
Wojciech
Zamiennik - Toner do HP CE285 - cena rewelacja. Jakość tonera bardzo dobra.
5 / 5
2020-02-10 18:45:04
Martyna
Wszystko OK. Zgodnie z opisem. O jakości zakupionych tonerów przekonam się po ich użyciu.
5 / 5
2020-02-10 17:47:38
Brunon
na razie działa przesyłka trochę długo szła ale może dlatego że przez weekend.
1 / 5
2020-02-10 10:06:42
Liwia
chyba cos sie im pomylilo bo juz tydzien czekam na wysylke.
5 / 5
2020-02-08 08:54:21
Wiola
Szybko sprawnie i to co chciałem
5 / 5
2020-02-08 06:50:08
Sylwia
polecam sklep, szybko, zgodnia z zamowieniem
5 / 5
2020-02-07 13:41:17
Liza
Polecam bez żadnych problemu zakupione>>opłacone >> wysłane >> odebrane w 2 dni POLECAM
5 / 5
2020-02-07 12:00:09
Leon
Sprawnie, towar spełnienia oczekiwania, dobre ceny
5 / 5
2020-02-05 19:33:59
Manuela
jestem zadowolona zamawiałam już drugi raz
5 / 5
2020-02-05 15:35:21
Piotr
Wszystko odbyło się bez zakłóceń.
3 / 5
2020-02-04 20:13:45
Oskar
Sam zakup OK jakoś towaru już nie.
5 / 5
2020-02-04 10:36:27
Aga
Bardzo wysokie rabaty. Informacja bez zarzutu. B. szybka realizacja zamówienia. Polecam.
4 / 5
2020-02-03 12:39:20
Dominik
Bardzo sprawna realizacja, towar wysokiej jakości jak na proponowaną cenę , to moje kolejne zakupy w tym sklepie , polecam
5 / 5
2020-02-03 11:49:06
Iga
Jak zawsze super tanio, super szybko polecam
5 / 5
2020-01-31 11:24:45
Jowita
Szybko, sprawnie a zamówiony towar zgodny ze specyfikacją na stronie sklepu. Polecam !!!
5 / 5
2020-01-31 10:09:15
Eugeniusz
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Atrakcyjne ceny
5 / 5
2020-01-31 08:05:09
Beniamin
Wszystko zgonie z opisem na stronie, jestem zadowolony. Co do tonera, to eksploatacja pokaże. Polecam
5 / 5
2020-01-30 20:18:10
Jowita
Szybko i sprawnie. Jestem bardzo zadowolona z szybkości i jakości realizacji mojego zamówienia. Szczerze polecam viotoner.pl.
5 / 5
2020-01-30 14:42:34
Jonatan
Wszystko zgodnie z opisem polecam
5 / 5
2020-01-29 13:32:02
Włodzimierz
Drukarka Drukuje co można chcieć więcej;)
5 / 5
2020-01-29 11:18:53
Damian
Szybka realizacja i wysyłka zamówienia. Kupuję w tym sklepie już od prawie dwóch lat. Obsługa zawsze wzorowa. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-27 18:19:14
Natasza
szybka realizacja zamówienia, bardzo fajne ceny, dobry kontakt.
5 / 5
2020-01-27 16:30:20
Zuzanna
Kontakt bezproblemowy, towar wysokiej jakości.
5 / 5
2020-01-27 11:24:25
Genowefa
wszystko w porządku naprawdę polecam tunery super się sprawdzają i w dodatku w super cenie
5 / 5
2020-01-27 10:51:53
Bernardeta
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2020-01-25 18:40:59
Klara
zamówienie opłata bez trudności
5 / 5
2020-01-24 11:57:42
Mieczysław
WSZYSTKO SZYBKO I SPRAWNIE - TOWAR OK
5 / 5
2020-01-23 14:32:19
Dominik
dobry kontakt, szybka obsługa
5 / 5
2020-01-22 20:41:26
Stanisława
szybka i rzetelna obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-22 16:39:42
Julian
Przesyłka dotarła szybciej niż deklarował sprzedawca, niskie ceny, dobrze zapakowana paczka więc można być spokojnym co do zakupu - zdecydowanie sklep godny polecenia
5 / 5
2020-01-22 15:10:49
Ida
Szybka dostawa. Tusze dopasowane do rodzaju drukarki.Żadnych problemów z drukowaniem. Gorąco polecam.
4 / 5
2020-01-22 00:36:39
Bartłomiej
Duży asortyment oraz niskie ceny.
5 / 5
2020-01-20 16:22:38
Radosław
Towar zgodny z zamówieniem , szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-20 10:39:43
Kacper
Telefonicznie niestety nie mogłem się skontaktować. Reszta super!
5 / 5
2020-01-17 16:45:01
Jacek
Super obsługa i ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2020-01-15 09:42:00
Gabriel
Polecam zakupy. Szybka realizacja zgodna z zamówionym towarem.
5 / 5
2020-01-14 23:14:33
Miłosz
Szybko i sprawnie działają.. POLECAM
4 / 5
2020-01-13 10:57:00
Nina
Polecam produkt. Lecz czeka produkt otrzymałam po 48h anie jak było napisane po 24h :)
5 / 5
2020-01-10 23:52:31
Elwira
b.dobrze, towar zamówiony otrzymałam w wyznaczonym dniu, tonery dobrej jakości
5 / 5
2020-01-10 15:58:17
Tadeusz
Tanio , towar dobrej jakosci zgodnie z zamowieniem krotki czas oczekiwania juz drugi raz robie zakupy w tym sklepie i napewno nie ostatni
5 / 5
2020-01-10 12:11:49
Patryk
Działają szybko i solidnie . Informują o procesie realizacji zamówienia. POLECAM!!!
5 / 5
2020-01-06 13:30:35
Klaudiusz
jestem zadowolona i będę nadal korzystać w przyszłości.
5 / 5
2020-01-06 12:52:48
Eliza
szybka dostawa, dobra jakość
5 / 5
2020-01-02 12:02:23
Zdzisława
Opakowanie do transportu powinno być inne ( tektura i folia strecz) według mnie to za mało biorąc pod uwagę że to toner. Na szczęście nic nie uległo zniszczeniu
4 / 5
2019-12-30 12:28:20
Sabina
Bardzo dobrze, ale tym razem nie na czas, wbrew informacji przy zamówieniu
5 / 5
2019-12-28 19:41:01
Matylda
sprawnie - dobra komunikacja z klientem
5 / 5
2019-12-27 18:32:50
Mieczysława
Jakość obsługi klienta bardzo dobra.
5 / 5
2019-12-24 00:43:30
Jarosława
Bardzo szybka wysyłka, tusze i tonery do wielu modeli. Bardzo dobrej jakości zamienniki
5 / 5
2019-12-23 11:50:10
Izabela
Jestem zadowolony i polecam ten sklep.
5 / 5
2019-12-19 13:05:38
Zenon
Dobre produkty, konkurencyjne ceny. Polecam
4 / 5
2019-12-15 20:12:05
Apolonia
Jeden cz. toner po miesiącu użytkowania, 1/3 pełny zaczął brudzić całą kartkę A4. Po wymianie na nowy sytuacja nie powtórzyła się. Sprawdzono przyczynę - uszkodzony toner. Beata.
5 / 5
2019-12-14 05:48:58
Jędrzej
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i towaru. Wszystko zgodne z moimi oczekiwaniami. Polecam!!!
5 / 5
2019-12-13 11:22:47
Filip
Sprawnie, szybko i tanio. Cena nie wpłynęła na jakość zakupów. Polecam.
5 / 5
2019-12-12 16:58:31
Leokadia
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, jestem zadowolony i na pewno jeszcze skorzystam z usługi. Polecam innym.
5 / 5
2019-12-11 14:55:59
Liliana
Znakomity sklep. Wracam już kolejny raz.
5 / 5
2019-12-11 14:21:01
Lucjan
POLECAM . Konkretny i rzetelny sprzedawca.
5 / 5
2019-12-11 09:01:40
Marta
Szybko, sprawnie i profesjonalnie!!!
5 / 5
2019-12-09 18:40:36
Antoni
Bardzo dobra i co najważniejsze szybką wysylka polecam. Wszystko ok.
5 / 5
2019-12-09 18:14:50
Mirosław
transakcja przebiegła bezproblemowo, nie mam żadnych zastrzeżeń, szybko i solidnie.
5 / 5
2019-12-09 14:31:30
Emilia
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-12-06 22:03:30
Adam
POLECAM. PEŁNA PROFESKA. BALAM SIE ZAMAWIAC ZAMIENNIKI, ZARYZYKOWSLAM I NIE ZALUJE. WROCE JESZCZE NIE RAZ !!!
1 / 5
2019-12-06 18:54:05
Daniela
Zakupione tusze -zamiennik HP903 nie sa wykrywane przez drukarke. Sklep nie odpowiada ani na telefon ani na maila
5 / 5
2019-12-06 18:53:32
Aga
Szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2019-12-06 15:37:43
Irmina
Bardzo szybka dostawa i sprawna obsługa klienta.
5 / 5
2019-12-06 13:06:29
Ireneusz
Jestem zadowolony.Będę korzystał z usług tego sklepu.Polecam .
5 / 5
2019-12-06 12:43:28
Oliwier
Tempo realizacji zamówienia przekroczyło moje oczekiwania. Zakupione materiały oceniam pozytywnie
1 / 5
2019-12-05 08:40:17
Walentyna
nie polecam toner podrukował dwa dni i już niby zużyty drugi włożyłam do drukarki i po otwarciu od razu jako zużyty się wyświetla , telefonu nie odbierają więc pieniądze wydane w firmie w błoto
5 / 5
2019-12-04 16:43:59
Jacek
profesjonalna obsługa,bez najmniejszych problemów
5 / 5
2019-12-04 13:12:23
Jakub
Wszystko sprawnie,polecam. Wrócę na pewno nie raz.
5 / 5
2019-11-28 20:15:49
Sandra
Towar bardzo dobrej jakości szybka obsługa. Polecam
3 / 5
2019-11-27 19:57:07
Antoni
Toner niby regenerowany ale nowy Est gorszej jakości niż używany stary
5 / 5
2019-11-27 07:25:09
Felicjan
Bardzo Polecam ! szybko i tanio :)
5 / 5
2019-11-26 15:14:13
Wojciech
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wysyłka, tanio.
5 / 5
2019-11-26 14:55:06
Grzegorz
Bardzo sprawne zakupy. Polecam
5 / 5
2019-11-26 08:44:17
Felicja
Bardzo sprawna transakcja i dobry kontakt, błyskawiczne odpowiedzi na maila, natychmiastowa wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-11-24 12:25:06
Wera
Kolejny raz korzystam z usług sklepu i tylko pozytywnie mogę go ocenić. Realizacja błyskawiczna.
4 / 5
2019-11-21 15:21:27
Monika
Towar dobrze opakowany. Trochę dłuższy okres oczekiwania niż zwykle, ale wynikało to chyba z terminu zamówienia
5 / 5
2019-11-21 13:16:33
Franciszek
Zakupy zrobione kolejny raz, bo jest perfekcyjnie!
5 / 5
2019-11-20 16:17:35
Gerard
Bardzo dobra i szybka obsługa.
5 / 5
2019-11-20 10:21:54
Łukasz
Jestem zadowolony,przesyłka dobrze zapakowana-nieuszkodzona,po zainstalowaniu tonera wszystko działa dobrze,polecam!
5 / 5
2019-11-15 11:55:05
Luiza
wszystko bez problemu, polecam
5 / 5
2019-11-13 12:42:02
Tamara
Najlepszą opinią, jest to, że wracam po kolejne zakupy... :)
5 / 5
2019-11-07 04:58:15
Daniela
Zamówienie u tego sprzedawcy robiłam drugi raz i nie narzekam Jedyną wadą było to że w drukarce bardzo szybko zielony wskaźnik ilości tuszu przeszedł na pomarańczowy ale pomimo tego jeszcze dużo stron można było wydrukować
5 / 5
2019-11-06 12:34:06
Mateusz
Dobra jakość produktów, szybka realizacja. Polecam
3 / 5
2019-11-05 07:57:13
Dymitr
Zakupiłem dwa kartridze: czarny i kolorowy. O ile czarny był zregenerowany bardzo dobrze, kolorowy drukuje białe pasy.
1 / 5
2019-10-31 08:00:36
Olaf
Sama transakcja przebiegla ok. Problem z tuszem, ktory wylał się w drukarce. Nie pokecam
5 / 5
2019-10-30 15:45:42
Marcin
ok.... jest tak jak powinno być :)
5 / 5
2019-10-30 12:13:09
Jowita
Szybko, sprawnie bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-10-28 20:18:40
Diana
Paczka nie została w żaden sposób naruszona. Zawartość zamówienia, zgodny z życzeniem. Jakość wydruku ( ale to w przypadku poprzedniego zamówienia ), nie różni się od oryginału, a i drukarce nic nie jest, po prostu działa i drukuje. W przypadku obecnego zamówienia, o liczbie stron i jakości, przekonam się dopiero, za jakiś czas.....
1 / 5
2019-10-28 10:58:09
Włodzimierz
Odnośnie terminu przesyłki wszystko ok, ale co do jakości towaru , zakupiłem toner do drukarki . po rozpakowaniu towaru okazało sie że toner jest uszkodzony i cały rozsypany, POMIMO ZGŁOSZENIA REKLAMACJI NIE UZYSKAŁEM ŻADNEJ ODPOWIEDZI , ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!!
5 / 5
2019-10-25 19:11:58
Gabriela
Jestem bardzo zadowolony. Realizacja zamówienia błyskawiczna!
5 / 5
2019-10-25 13:06:12
Hubert
Super firma, bardzo dobry tusz, szybka wysyłka😄
5 / 5
2019-10-25 12:12:08
Malina
bardzo fajny sklep internetowy,duży wybór,szybkie transakcje
5 / 5
2019-10-24 20:04:14
Adrian
Chętnie będę robić tam kolejne zakupy.
5 / 5
2019-10-24 13:26:34
Michał
Sklep ok choć towaru jeszcze nie wypróbowałem
5 / 5
2019-10-23 20:27:26
Emanuel
Dostawa błyskawiczna, zgodna z zamówieniem.
5 / 5
2019-10-23 00:12:44
Kacper
Kupuję w tym sklepie regularnie
5 / 5
2019-10-22 14:59:38
Józefina
pełen profesjonalizm, dobry kontakt i zatowarowanie
5 / 5
2019-10-21 18:51:00
Sofia
Towar zgodny z zamówieniem, szybko, sprawnie. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-10-19 15:02:53
Rafał
Zamówienie przez internet płatność też. Zostało przygotowane j szybko wysłane i dostarczone. Polecam wszystko ok z produktem również.
5 / 5
2019-10-19 08:47:52
Ryszard
Pełen profesjonalizm, polecam
5 / 5
2019-10-18 22:18:45
Roman
Wszystko odbyło się bez problemów. Polecam.
5 / 5
2019-10-16 18:12:56
Irma
Polecam produkty tego sprzedawcy. Zawsze szybko, bez problemu i w 100% trafione.
5 / 5
2019-10-16 09:05:15
Kacper
Dostawa szybka. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-10-16 00:07:28
Milena
Bardzo dobra współpraca. Polecam.
5 / 5
2019-10-15 07:15:24
Zbigniew
Super szybko sprawnie, towar zgodny z opisem zamiennik idealnie pasuje do mojej drukarki
5 / 5
2019-10-11 01:08:37
Kacper
Polecam. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-10-07 19:25:53
Marek
Błyskawiczna wysyłka towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-10-05 14:25:32
Klemens
Jestem bardzo zadowolona, przesyłka błyskawiczna. Dziekuję.
5 / 5
2019-10-05 13:30:54
Sofia
Wszystko ok, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-10-04 10:27:19
Jarosława
Współpracujemy od kilku lat, nigdy mnie nie zawiedli. Polecam!
5 / 5
2019-10-03 14:58:57
Konstanty
Dziękuję za szybkie załatweinie sprawy i polecam!
5 / 5
2019-10-03 07:42:29
Konstancja
Dostawa nastąpiła szybko,Towar na piątkę . Polecam
5 / 5
2019-10-02 19:29:35
Judyta
Sprawna realizacja zamówionych towarów w bardzo dobrych cenach.
5 / 5
2019-10-02 11:38:28
Wincenty
Rzetelny Dostawca, bezproblemowe rozpatrzenie reklamacji, takie się raz zdarzyło, terminowe przesyłki. Towar dobrej jakości.
2 / 5
2019-10-01 17:44:37
Ferdynand
Zakupiony toner do drukarki okazał się wadliwy, bardzo słaba jakość wydruku. Kupiłem już z tej strony kilka tonerów co któryś okazuje się wadliwy.
5 / 5
2019-10-01 06:31:51
Luba
Jak zwykle szybko i bez zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2019-09-30 16:48:09
Eugenia
Gorąco polecam. Szeroki wybór, atrakcyjne ceny.
4 / 5
2019-09-19 18:13:41
Oskar
Zamawiałem tusz do drukarki.Kolorowy - bezproblemowy Czarny - drukarka nie widzi ilości tuszu.
5 / 5
2019-09-19 16:38:06
Lilianna
Jestem zadowolona z transakcji
5 / 5
2019-09-19 09:42:02
Olga
NAPRAWDĘ WARTO SUPER SKLEP TONER DOBREJ JAKOŚCI I CENY BARDZO PRZYSTĘPNE
5 / 5
2019-09-16 19:44:39
Aldona
Szybko nadana paczka, dobrze zapakowane. Produkt zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2019-09-13 16:23:59
Zdzisława
Sklep warty polecenia. Przystępne ceny, szybka realizacja, dogodne formy płatności i dostawy. Polecam
5 / 5
2019-09-13 14:07:36
Szymon
Profesjonalnie, szybko i sprawnie. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-09-12 13:14:05
Daria
Wszystko zgodne z opisem bardzo dobry kontrahent.Polecam.
5 / 5
2019-09-10 15:32:02
Róża
Wszystko dobrze zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-09-09 17:12:22
Elwira
Sklep posiada ofertę z przystępnym cenami z której warto skorzystać.
5 / 5
2019-09-07 16:36:10
Luba
Szybka realizacja , bardzo dobry tusz w super cenie
5 / 5
2019-09-07 11:44:38
Longin
Na pewno jeszcze kiedyś zrobię u nich zakupy. Szybko, tanio i solidnie.
5 / 5
2019-09-06 15:12:30
Kornelia
Bardzo dobre tusze, wytrzymują nieco dłużej niż te, które zamawiałam / kupowałam gdziekolwiek.
5 / 5
2019-09-04 15:55:52
Gustaw
dobre tonery i super szybka obsługa
5 / 5
2019-09-04 13:46:07
Zuzanna
Sklep godny polecenia, nawet reklamacje uwzględnianie bez zbędnych pytań w super terminach. Polecam
5 / 5
2019-09-02 12:14:18
Karol
Wszystko OK. Polecam wszystkim drukującym
5 / 5
2019-08-28 21:24:52
Gabriela
Produkt bardzo dobry i w dobrej cenie,sklep zrealizował przesyłkę w bardzo szybkim tempie.Polecam.
5 / 5
2019-08-23 12:33:56
Aga
Towar zawsze dostępny, dobrej jakości. Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-08-21 11:52:13
Radosław
Szybko.Towar ZGODNY z OPISEM POLECAM
5 / 5
2019-08-14 13:40:24
Rudolf
Bardzo szybka wysyłka. Towar dobrze zabezpieczony i zgodny z zamówieniem. Polecam wszystkim
5 / 5
2019-08-12 19:05:09
Karol
Szybko sprawnie...towar zgodny z zamówieniem..polecam
4 / 5
2019-08-12 14:18:42
Mirosław
Jedyny minus to trudności w uzyskaniu kontaktu telefonicznego i mailowego. Miałem parę wątpliwości i chciałem dopytać ale nie dało rady się skontaktować więc zaryzykowałem i zamówiłem w ciemno ale na szczęście jest wszystko OK
5 / 5
2019-08-09 12:12:22
Aurelia
Bezproblemowe zamówienie, szybka realizacja.
5 / 5
2019-08-09 11:00:45
Bogusław
EKSPRESOWA DOSTAWA I TONERY NAPRAWDĘ SUPER:)
5 / 5
2019-08-09 10:57:22
Ernest
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami towar dotarł szybko profesjonalnie zapakowany. Działa ! Polecam !
5 / 5
2019-08-09 10:55:55
Kazimierz
Polecam!Szybko i zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-08-09 10:53:20
Zenon
Bardzo szybko dostałem zamówiony towar
5 / 5
2019-08-07 11:18:46
Teresa
Polecam, wlasnie tam bede kupowal tusze do drukarki.
5 / 5
2019-08-05 10:49:51
Ferdynand
sklep ok, jestem stałym klientem
5 / 5
2019-08-01 14:04:08
Manuela
Wszystko ok . Produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-26 21:27:10
Konstanty
dobra oferta, ceny też, szybka dostawa
5 / 5
2019-07-24 12:01:56
Wieńczysła
Atrakcyjne ceny, szybkość działania i dostawy. Brak zastrzeżeń. Polecam
5 / 5
2019-07-23 14:44:47
Teodor
Jestem zadowolony z obsługi Super sklep
5 / 5
2019-07-22 23:04:24
Regina
Wszystko jak zawsze na tip top. Polecam
5 / 5
2019-07-22 21:25:23
Seweryn
Sprawnie, szybko, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-07-18 22:30:41
Krystyna
Wszystko ok. Tusze doobre i szabka wysyłka oraz sympatyczna Pani co odbiera telefon i udziela konkretnych informacji. Pełen prfesjonalizm. Polecam
5 / 5
2019-07-18 17:31:04
Feliks
Super!Polecam! Działają błyskawicznie!
5 / 5
2019-07-18 17:07:52
Walentyna
Wszystko sprawnie jasno i przejrzyście pełen profesjonalizm!
5 / 5
2019-07-18 16:38:12
Waldemar
Szybko, sprawnie i dobry towar.
5 / 5
2019-07-18 16:28:43
Marina
Produkt taki jak zamawiałem. Poleca sklep
5 / 5
2019-07-18 13:45:14
Milena
Jestem bardzo zadowolona, dostarczony towar odpowiada moim oczekiwaniom. Sprawna i szybka obsługa.
5 / 5
2019-07-16 18:32:19
Aleksander
przesyłka ekspresowa, towar bardzo dobrej jakości
5 / 5
2019-07-16 14:54:43
Lucjan
Polecam obsługa bardzo szybka, przesyłka była już kolejnego dnia.
5 / 5
2019-07-16 12:51:22
Henryka
ŚWIETNY SKLEP, PRZESYŁKA IDEALNIE ZAPAKOWANA, ŚMIAŁO POLECAM KAŻDEMU !
5 / 5
2019-07-16 11:54:21
Genowefa
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2019-07-16 11:34:53
Zygfryd
Szybka dostawa,towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-07-16 11:09:20
Apoloniusz
Jestem bardo zadowolona. Szybka realizacja, praktycznie od zamówienia do odbioru minęły zaledwie 24 godziny. Towar bardzo dobry. Tonery mimo, że zamienniki, zadziałały od razu bez najmniejszego problemu, a wydruki w eksrtajakości. No i cena niska jak za tę jakość. Dziękuję i POLECAM POLECAM POLECAM!
5 / 5
2019-07-16 11:06:40
Sławomir
Super towar zamówiony jest bardzo dobry.
5 / 5
2019-07-16 06:37:10
Anastazja
miło . szybko. w pełni proejonalnie
5 / 5
2019-07-15 16:33:24
Gustawa
Szybko, tanio i zgodnie z zamówieniem! Można śmiało polecić sklep.
5 / 5
2019-07-12 16:53:11
Klaudiusz
Kupuję w tym sklepie regularnie. Atrakcyjne ceny. Profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-07-12 12:11:39
Gerard
Towar dobrej jakości, szybka wysyłka, przystępne ceny, polecam.
5 / 5
2019-07-12 11:26:04
Radosław
Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2019-07-11 14:42:08
Dominika
Polecam , bardzo dobry sklep:)
5 / 5
2019-07-11 12:51:45
Michalina
Świetny sklep, szybka dostawa, bardzo dobry asortyment.
5 / 5
2019-07-11 12:21:55
Manuela
Szybko i tanio, przedni towar !
5 / 5
2019-07-10 21:26:31
Magdalena
Dobrej jakości tonery, sprawna obsługa.
5 / 5
2019-07-09 09:22:30
Michał
Transakcja przebiegła wzorowo
5 / 5
2019-07-06 13:37:30
Romana
Jak zawsze, a zakupy dokonuję już od dłuższego czasu, wszystko lekko, łatwo i przyjemnie !!!! polecam !
5 / 5
2019-07-05 19:07:14
Sławomira
Jestem klientką viptoner od dłuższego już czasu. Dokonałam zakupów już kilkakrotnie i dalej będę. Jestem zadowolana, tonery działają bez zarzutu. POLECAM
5 / 5
2019-07-04 09:45:26
Zuzanna
Jak zawsze moje zamówienie zostało zrealizowane szybko i solidnie! POLECAM!!!!
5 / 5
2019-07-01 17:04:50
Marcin
Wszystko bardzo dobrze. Polecam.
4 / 5
2019-06-26 14:59:41
Wioletta
Transakcja przebiegała bezproblemowo.
5 / 5
2019-06-25 17:23:57
Jacek
Polecam, świetna, rzetelna firma
5 / 5
2019-06-25 10:55:13
Felicja
Najszybsza wysyłka, towar solidnie zapakowany, każdy toner z plombami i zabezpieczeniami i do tego jeszcze promocyjne ceny !!!. Polecam !
5 / 5
2019-06-25 10:48:59
Pola
Po raz kolejny wszystko sprawnie szybko i tanio. Polecam
5 / 5
2019-06-24 16:05:49
Wiktor
Bardzo dobry sklep . Dobrej jakości towar.
5 / 5
2019-06-24 11:05:07
Leszek
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Prosiłem o termin dostarczenia inny niż w momencie składania zamówienia. Prośba została zrealizowana
5 / 5
2019-06-22 15:28:28
Maciej
Ok!Super sklep! Polecam wszystkim!
5 / 5
2019-06-21 14:24:50
Bartosz
Sprawna obsługa, szeroki asortyment, konkurencyjne ceny, wszystko ok, to mój drugi zakup
2 / 5
2019-06-21 09:06:17
Roman
Przysłano mi towar niezgodny z zamówieniem

Rzetelne opinie o Viptoner