Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję W.P.R.S Polska

W.P.R.S Polska Opinie 4.7 (63)

Duchnice ul. Żytnia 28
05-850
Ożarów Mazowiecki
505 66 33 40
opinie W.P.R.S Polska
4.7
63
Opinii

Dobrze

1 / 5
2015-09-25 11:48:38
Franciszek
Sam proces zakupu ok. Sklep nawet skontaktował się ze mną w celu dopytania o ilość wyprowadzeń z baterii. Dalej już jednak nie jest tak różowo. Postanowiłem odesłać baterię zgodnie z przysługującym mi prawem do zwrotu. Od tego czasu wszystkie moje maile jak kamień w wodę. Najpierw wysłałem maila z pismem o odstąpieniu od umowy czy wszystko im ok (zamieściłem nawet zdjęcie baterii po rozpakowaniu). Zero odpowiedzi. Dwa dni później piszę, że z powodu braku odpowiedzi rozumiem że akceptują mój zwrot i odsyłam baterię. Zero odpowiedzi. Dziesięć dni później (ciągle nie ma przelewu) ponawiam pytanie co z moim zwrotem. Zero odpowiedzi. Wychodzi na to, że sprawa skończy się przez UOKiK. ZDECYDOWANIE ODRADZAM. No chyba, że ktoś lubi ryzyko.
5 / 5
2015-05-19 22:08:56
Magda
Jestem zadowolony z zakupu w tym sklepie,Profesjonalne podejście do klienta i dobry kontakt, Polecam w 100%
5 / 5
2015-05-19 21:46:03
Józef
Sklep posiadał w ofercie baterię do mojej kamery JVC, która dawno wyszła z produkcji. Realizacja zamówienia błyskawiczna, bateria pasuje - pełnia szczęścia! Polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2015-05-14 15:12:10
Felicja
Pomoc przy zamówieniu, towar zgodny, szybka dostawa, polecam.
5 / 5
2015-04-24 14:02:53
Eliza
Błyskawiczna transakcja. Polecam :)))))
4 / 5
2015-04-21 11:20:31
Tadeusz
Kupiłem to co chciałem, personel pomógł w zakupie. Jestem zadowolony.
5 / 5
2015-04-01 18:51:01
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-09 22:15:56
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-08 07:45:49
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-04 20:57:12
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-31 09:46:45
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 23:09:41
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-06 16:39:24
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 08:06:24
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo miła obsługa. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2014-12-18 15:32:39
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 10:00:58
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-13 13:14:53
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-12 09:24:58
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-09 13:37:08
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-07 14:55:49
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-05 15:29:34
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-05 11:35:38
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2014-10-28 11:47:25
Krystyna
Towar idealny, doskonała obsługa, w 100 procentach zadowolony
5 / 5
2014-10-17 16:34:36
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 13:18:19
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-16 16:43:31
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-12 21:13:28
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-12 14:53:25
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 11:39:33
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 10:58:01
Remigiusz
wszystko w jak najlepszym w porządku,kontakt ze sprzedającym b.dobry,jak najbardziej polecam
5 / 5
2014-08-21 10:07:09
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 17:14:06
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 16:59:45
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 14:32:49
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-15 00:31:00
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 06:51:35
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-27 19:45:58
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-26 06:27:29
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-26 17:31:46
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-25 21:44:49
Daniel
Zakupiłem akumulator do telefonu Emporia, którego o dziwo nie sposób kupić w sklepach z akcesoriami do telefonów komórkowych. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 14:00:46
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 11:27:10
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-27 09:46:41
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. ładowarki dobrej klasy szybko ładują.Polecam.
4 / 5
2014-03-20 10:12:36
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-12 20:36:18
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-22 17:47:45
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-12 16:38:11
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-29 12:44:09
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-16 22:20:29
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Bez zbędnych rozpisywań.Szybko i fachowo
4 / 5
2014-01-15 13:55:59
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-14 16:44:57
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-14 11:53:25
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Szybka dostawa .Towar dobrej jakości.
5 / 5
2014-01-09 15:02:43
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 22:07:36
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 09:37:24
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-27 13:00:16
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 22:48:26
Greta
Co tu dużo pisać. Zamówiony towar zgodny z opisem, przesyłka dotarła szybko. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2013-09-13 14:03:19
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-02 21:12:14
Klaudiusz
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie.
1 / 5
2012-04-13 13:09:23
Oliwier
Niestety sposób załatwiania klienta ma wiele do życzenia. Zamówiony akumulator , /z góry opłacony/, zareklamowany z powodu niekompatybilności z kamerą do której jest dedykowany nie dotarł do mnie do dzisiaj / 2 tygodnie/. Ciekawe kiedy ktoś się obudzi z letargu zimowego.
5 / 5
2011-11-11 10:47:39
Sandra
Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Towar zgodny z opisem.
2 / 5
2011-10-23 22:11:23
Fryderyk
Jakiś koszmar i kpina. W czerwcu kupilam akumulator do aparatu, zwrócilam w ramach reklamacji, bo nie trzymal nawet kilku godzin. Od tamtej pory cisza. Nie dopowiadaj na meile, przez telefon dowiedzialam sie ze sprawdza co z moja reklamacja i do tej pory cisza. Odradzam, bezczelność i brak profesjonalizmu.
5 / 5
2011-07-04 23:09:35
Aniela
Szybko, sprawnie przeprowadzona sprzedaż. Polecam bpanek0

Rzetelne opinie o W.P.R.S Polska