Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję WENEVE-COM

WENEVE-COM Opinie 4.8 (87)

Sikorskiego 45C
35-304
Rzeszów
( brak )
opinie WENEVE-COM
4.8
87
Opinii

Doskonale

5 / 5
2024-05-18 09:12:19
Maria
Zamówienie online okazało się na 5+. Z chęcią tu wrócę ponownie :)
5 / 5
2024-05-17 13:14:10
Karolina
Super betony, duży wybór, polecam
5 / 5
2024-05-17 03:17:55
Alicja
Wszystko przebiegło zgodnie z opisem na stronie. Świetny sklep, świetna transakcja. Z nowych płytek jestem mega zadowolona
5 / 5
2024-05-16 06:01:56
Eliza
Beton architektoniczny wygląda naprawdę ładnie. Jest wysokiej jakości, swietnie wygląda ;)
5 / 5
2024-05-16 04:57:19
Kazimierz B.
Polecam 5/5. Dostawa. Produkt. Kontakt. Super!
5 / 5
2024-05-15 07:57:52
Dag.Mara
Świetne produkty i obsługa. Polecono mi panią architekt, która wpasowała idealnie mech i lamele do sypialni. Coś pięknego!!
5 / 5
2024-05-14 05:20:20
Beata Zebrzycka
Szybko, sprawnie i dobrze. Tak mogę określić Weneve. Kontakt prze uprzejmy i zawsze jak tylko dzwoniłam dostawałam konkretne odpowiedzi, albo ktoś oddzwaniał. Naprawdę fajny sklep.
5 / 5
2024-05-14 05:18:44
Barbie2001
Złote kruszywo okazało się strzałem w dziesiątkę! Po prostu pięknie wygląda na ścianie za tv. Polecam
5 / 5
2024-05-14 05:17:05
Kornel
Płyty betonowe super. Transport prawie super (kurier mało uprzejmy). Zabezpieczenie bardzo dobre.
5 / 5
2024-05-13 15:23:42
TwojeOpinie.com
Ludziska! Klikajta w reklamy!
5 / 5
2024-05-13 10:40:32
Agnieszka S.
Sklep godny zaufania, produkty zawsze pierwsza klasa. Znakomite miejsce na zakupy online. Polecam serdecznie!
5 / 5
2024-05-13 10:38:58
Kierwiński Kamil
Wysoka jakość produktów, polecam każdemu. Naprawdę warto, super jakość i obsługa.
5 / 5
2024-05-13 10:38:25
Tomczyk Renata
Sklep warty uwagi, bardzo dobra oferta produktów. Idealne miejsce dla każdego remontującego dom.
5 / 5
2024-05-13 10:37:52
Justyś!!!
Udało mi się znaleźć dokładnie to, czego szukałem. Dzięki!
5 / 5
2024-05-13 10:36:07
Kamil DE
Zawsze pełen profesjonalizm i doradztwo na wysokim poziomie. Bardzo dobre doświadczenie, na pewno tu wrócę po więcej.
5 / 5
2024-05-13 10:33:45
Staszek Byk
Mega pozytyw! Wszystko na najwyższym poziomie. Sklep godny polecenia, szybka realizacja zamówień.
5 / 5
2024-05-13 10:30:49
Franek Błaszczak
10/10 Profesjonalizm na każdym kroku, świetny asortyment.
5 / 5
2024-05-13 10:30:06
Papaja18
Super sklep, znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz. Szczerze polecam, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2024-05-13 10:29:19
Krystyna Micał
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Znakomite podejście do klienta, polecam wszystkim!
5 / 5
2024-05-13 10:28:46
Maxxx
Rewelacyjna jakość! Listwy przyszły idealnie zapakowane. Kartonowe tuby grube, że można głowę rozbić xD

Rzetelne opinie o WENEVE-COM