Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję WENEVE-COM

WENEVE-COM 5.0 (15)

Sikorskiego 45C
35-304
Rzeszów
( brak )
opinie WENEVE-COM
5.0
15
Opinii

Doskonale

5 / 5
2021-04-22 15:39:09
Marlena87
Bralam plyty do lazienki szare i wyszly super! Szybko doszly i bardzo dobrze zaebzpieczone byly :) Przyjazna atomosfera bije od razu :)
5 / 5
2021-04-09 15:55:06
BartekP.
Wziąłem płyty na ogrodzenie i wyszły zajebiście!! Efekt powala na kolana. Czas 2 tygodnie czekania to nic w porównaniu z efektem :)))
5 / 5
2021-02-10 09:19:20
Witek
Bardzo dobry sklep. Polecam!!!
5 / 5
2021-01-19 08:22:05
Sylwia Biel
Bardzo pozytywnie jestem nastawiona do WENEVE. Płyty dojechały na palecie całe i piękne. Corten Vintage wygląda jak prawdziwa stal :O
5 / 5
2021-01-07 17:04:38
Tymek
Świetne płyty z kruszywem. Efekt białej ściany połączonej z drewnem, który podpowiedzili panowie w showroomie wyszedł nader niesamowiście! Polecam z całego serducha!!
5 / 5
2020-12-18 07:05:55
EmilkaB.
Moje doświadczenie ze sklepem było duże, gdyż kurier przywiózł pękniete 2 z 34 płyt, które zamówiliśmy. Jednak to jak podeszli panowie do tematu było super!! Od razu zlecili produkcję nowych płyt i w ciągu mniej niż tygodnia cała sprawa została wyjaśniona. Płyty wyglądają cudownie na ścianie więc tym bardziej fajnie, że i takie tematy rozwiązuje od ręki:) czuję się mega zadowolona.
5 / 5
2020-12-17 09:18:18
Daniel
Wszystko OK! Polecam.
5 / 5
2020-12-02 07:13:54
Waldemar
Bardzo dobry sklep. Potrafią doradzić a produkty mają bardzo oryginalne!!
5 / 5
2020-11-30 08:03:46
Blanka
Super sklep, super produkty! Jestem zachwycona kontaktem z tą firmą i jakością produktów. Za to mój majster do wymiany! Czas oczekiwania akceptowalny :)
5 / 5
2020-10-19 18:40:30
Sylwek
Jak dla mnie beton pierwsza klasa. Chciuałem kupić w leroyu ale tam padaka te płyty :./ połamane w ogole lipa. Tutaj mają zajebiste te płyty!!

Rzetelne opinie o WENEVE-COM