Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję weterynaryjny.pl

Weterynaryjny.pl Opinie 4.9 (321)

Bandurskiego 30/10
05-270
Marki
600829424
opinie Weterynaryjny.pl
4.9
321
Opinii

Doskonale

1 / 5
2023-05-25 13:12:22
Małgorzata
Nie polecam sklepu. Inne puszki zamówiłam, inne przysłali. Nie odpisują na wiadomości. Pies nie chce jeść tych, które przysłali. Pieniądze wyrzucone w błoto
5 / 5
2022-11-22 05:05:28
kaja
od paru lat zamawiam, zawsze spoko, jak kiedyś zapomnieli mi spakować jednego z zamówionych produktów (zorientowałam się po tygodniu) to od razu jak wysłałam im maila zwrócili pieniądze
1 / 5
2022-07-06 09:43:48
Aniela
Pierwsze zamówienie i cóż... 1.07 wieczorem zamówiłam produkt. Po 2 dniach roboczych (5.07) ani widu, ani słychu by przesyłka miała zostać wysłana (sami deklarują 48h na realizację zamówienia). Zadzwoniłam 6.07 rano co się dzieje z zamówieniem. Okazało się, że sprzedali mi rzecz, której tak faktycznie nie mieli na magazynie. Nikt mnie o tym nie powiadomił. Czekam na zwrot pieniędzy.
5 / 5
2022-06-24 07:34:40
kasia
Obroża Foresto przeciw kleszczom i pchłom świetnie działa na mojego psa. Dla naszego czworonoga wybraliśmy obrożę powyżej 8 kg. Szybko i łatwo się ją zakłada, pies po chwili nie jest nią wcale zainteresowany, dzięki czemu może w niej bezpiecznie chodzić. Co ważne, to nie uczula psa i nie podrażnia sierści tak, jak w przypadku naszego psa, który ma dłuższą sierść, może ją spokojnie nosić. Przesyłka jest szybka i kontakt ze sprzedawcą jest bardzo prosty i bezproblemowy. Obroża przychodzi dobrze zabezpieczona bez żadnego uszczerbku i można ją bezpiecznie założyć psu. Dzięki temu piesek może bezpiecznie chodzić na spacerze, zwłaszcza w okresie największego zagrożenia kleszczami.
5 / 5
2022-06-24 07:33:57
kasia
Długo szukaliśmy odpowiedniej karmy dla naszego czworonożnego pupila, który musi mieć specjalną dietę, dlatego też świetnym wyborem jest Calibra DOG LIFE ADULT MEDIUM BREED CHICKEN NEW 12 KG Karma hipo­alergiczna dla psów ras średnich. Ma idealny skład, dzięki czemu nasz czworonóg nie ma potem żadnych problemów z przewodem pokarmowym i może się dobrze i prawidłowo załatwiać. Dodatkowo też opakowanie karmy ma dwanaście kilo, przez co swobodnie starcza na kilka tygodni. Kawałki karmy nie są zbyt duża, co sprawia, że piesek może bezpiecznie ją spożywać. Należy też pamiętać o składzie karmy, który jest bardzo dobry i nie zawiera żadnych złych produktów, które mogą zaszkodzić psu.
5 / 5
2020-02-22 11:14:17
Dominika
Wszysko ok towar zgodny z zamowieniem szybka wysylka
5 / 5
2020-02-21 16:37:10
Ludwika
Bardzo dobry kontakt i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-21 15:56:24
Irena
stosujemy od dwóch tygodni,mimo informacji o występujących kleszczach u nas ich nie było
5 / 5
2020-02-19 16:28:30
Hanna
Jestem bardzo zadowolona. Dostawa bardzo szybka i sprawna. Kontakt też ok. Bardzo polecam
5 / 5
2020-02-19 07:02:22
Lidia
Polecam w 100% ekspresowe wysłanie towaru
5 / 5
2020-02-18 15:21:48
Bernardeta
Jestem bardzo zadowolona. Na pewno wrócą :-)
5 / 5
2020-02-17 12:29:39
Remigiusz
Dobry towar w dobrej cenie, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-02-15 11:53:02
Idzi
Produkt zgodny z zamówieniem ,ładnie zapakowany .Polecam sprzedawcę .
5 / 5
2020-02-12 23:19:50
Zdzisława
Super sklep, bardzo polecam. Produkty w dobrych cenach, dobry kontakt w razie problemów i natychmiastowa 'naprawa' błędu i pomoc.
5 / 5
2020-02-12 21:17:00
Stefan
Solidna firma moge śmiało polecić każdemu
5 / 5
2020-02-12 18:32:09
Wiesława
Wszystko jak zwykle idealnie. Szybko, tanio, do paczkomatu. Polecam!
5 / 5
2020-02-08 07:57:13
Fabian
Gorąco polecam zakupy w weterynaryjny.pl
5 / 5
2020-02-07 14:13:52
Filip
Koktakt był polecony od znajomej i nie żałuję, bo dobre ceny, szybka i sprawna obsługa 🙂
5 / 5
2020-02-07 09:54:04
Brunon
Przejrzysta, łatwa w obsłudze strona. Szybka realizuja zamówienia. Sklep godny polecenia, można w nim znaleźć wszystko co niezbędne dla Twoejgo zwierzaka. Przystępne ceny :)
5 / 5
2020-02-07 09:53:55
Julita
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar dotarł po dwóch dniach od zamówienia. Gorąco polecam!

Rzetelne opinie o weterynaryjny.pl