Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję XL-NARZEDZIA.PL

XL-NARZEDZIA.PL Opinie 4.3 (287)

Rybacka 30
82-110
Kąty Rybackie
585859445
opinie XL-NARZEDZIA.PL
4.3
287
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-07-08 05:31:31
Roger
nie wysyłają towaru nie odpowiadają na maile telefon nie działa ....
1 / 5
2024-05-27 05:21:59
marek
Dostarczony towar przyszedł uszkodzony. Nie odpowiadają na reklamację. Odradzam kontakt z tą firmą. Oszuści. Sprawę oddaję do sądu.
1 / 5
2024-04-16 01:07:22
Kev
Absolutnie odradzam jeśli masz firmę. W razie problemów - brak dobrej woli wobec kupującego. Nawet nie chcą wymienić omyłkowo zamówionego towaru na inny towar.
5 / 5
2023-06-29 05:57:01
Mariusz
Wszystko zgodne z zamówieniem, błyskawiczna realizacja. Polecam :) Dokonujemy zamówień już od kilku lat i nie było problemu. :)
1 / 5
2022-10-24 08:16:01
Katarzyna
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie. Otrzymałam wadliwy produkt, odesłałam do reklamacji i od tamtej pory żadnej informacji zwrotnej, ani odesłanego produktu, ani tym bardziej zwrotu pieniędzy. Telefon tej firmy oczywiście nie tyle nie odpowiada, co rozłącza połączenie natychmiast po komunikacie powitalnym, a na maile nikt nie odpowiada Czekam już trzy tygodnie, ale chyba się nie doczekam, w czym utwierdziłam się po przeczytaniu tych wszystkich opinii. Złodzieje i oszuści. NIE POLECAM!!!!! Uważajcie na ten sklep i nic nie kupujcie!!!!
1 / 5
2022-10-21 04:57:10
Konsument
Informacja przy produkcie - wysyłamy natychmiast to oszustwo chyba ze "natychmiast dla tego sklepu to 4 dni robocze. Zakupione i opłacone i po 4 dniach przychodzi mail z fakturą i informacją - wysłane. Po sprawdzeniu statusu przesyłki w firmie kurierskiej - "Nadawca poinformował nas, że przygotował przesyłkę do nadania. Podróż przesyłki jeszcze się nie rozpoczęła." To jakie to jest wysłanie pisząc delikatnie konfabulują robiąc klienta w rogi. NIE POLECAM - szkoda czasu.
1 / 5
2022-10-02 12:59:17
Marcin
Uważajcie to oszuści telefon to fikcja zwrotu nie odebrali tylko narażają na poniesienie kosztów napewno nie odpuscze i oddam sprawę do rzecznika praw konsumenta nie kupujcie nic u tych zlodzieji
1 / 5
2022-06-29 03:17:13
Andrzej
Nie polecam
1 / 5
2022-04-29 16:33:17
Konrad
Oszuści. Nie odpisują na maile, nie odbierają telefonu. Brak zwrotu pieniędzy!
1 / 5
2022-03-06 07:40:03
Adam
Dramat. Przysłali uszkodzony produkt-ustalony został adres zwrotu, odebrali produkt i tyle. Zwrotu pieniędzy brak. Brak możliwości kontaktu. Na wiadomości nie odpowiadają, telefonów nie odbierają. Zdecydowanie odradzam zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-10 11:51:03
Klemens
Wszystko zgodne z opisem. Towar taki jak opisywany
5 / 5
2020-02-07 20:10:06
Andrzej
Wszystko jest ok i polecam wszystkim tego sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-06 20:14:15
Anita
kontakt ok , asortyment wg opisu ,
5 / 5
2020-02-05 23:19:42
Ludwika
Wszystko w najlepszym porządku. Przesyłka dotarła Bardzo szybko, bardzo dobrze zabezpieczona. Serdecznie polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-03 10:59:36
Lidia
Szybka wysyłka, towar zgodny z oczekiwaniami, cena najniższa w porównaniu z innymi sklepami
5 / 5
2020-01-30 12:22:04
Tadeusz
Bardzo dobra cena i błyskawiczna dostawa
5 / 5
2020-01-29 14:21:45
Barbara
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-01-24 10:44:06
Patrycja
Dobry kontakt . Rzetelne informacje o statusie zamówienia .
5 / 5
2020-01-17 15:43:07
Kazimiera
Kolejna super zakupy. polecam wszystkim
5 / 5
2020-01-17 05:26:29
Ada
firma rzetelna, transakcja przebiegła bardzo sprawnie,

Rzetelne opinie o XL-NARZEDZIA.PL