Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję XOXOXO.pl

XOXOXO.pl Opinie 4.7 (34)

Sienkiewicza 70
05-820
Piastów
794 84 86 82
opinie XOXOXO.pl
speedtest
4.7
34
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-06 17:51:08
Halina
Miły kontakt, szybka wysyłka, konkurencyjne ceny. Polecam
5 / 5
2020-01-26 18:17:41
Bogusław
Bardzo dobra i szybka obsługa. Polecam
5 / 5
2020-01-13 12:10:37
Lidia
Bardzo sprawny zakup, szybka realizacja i wszystko czytelne. Produkt w 100% zgodny z opisem i spełniający moje oczekiwania. Polecam!
5 / 5
2020-01-11 08:55:16
Klaudia
Wszystko przebiegło bez problemu, jestem zadowolona z Towaru, polecam.
1 / 5
2019-12-28 14:24:50
Kinga
nie otrzymałam jeszcze towaru kontakt z kurierem niemożliwy
4 / 5
2019-06-17 10:35:16
Eryk
Mam pewna uwagę a mianowicie to ze mimo email nie miałem linku który byl rzekomo w emailu do sledzenia przesylki czy też numeru paczki dzieki ktoremu mógłbym wiedzieć gdzie jest paczka
5 / 5
2019-06-10 15:42:28
Łucjan
Jestem zadowolona z jakości produktów oraz z kontaktem ze sklepem, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-01-01 15:17:11
Wiktor
Polecam i na pewno będę korzystać z xoxoxo.pl
5 / 5
2018-12-28 09:18:41
Natalia
Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-27 08:48:30
Ismena
Profesjonalna obsługa klienta wszystko przebiegło bardzo szybko i bez problemów pomimo okresu przedswiatecznego;)
5 / 5
2018-12-26 20:42:22
Norbert
Fakna strona z przystepnymi cenami
5 / 5
2018-12-23 23:36:01
Jonatan
Jestem zachwycona bardzo profesjonalną obsługą, kontaktem i zaangażowaniem w dostarczeniu prezentu na czas. Bardzo bardzo dziękuję i polecam wszystkim
5 / 5
2018-12-13 21:14:59
Sandra
Bielizna spełniła moje oczekiwania. Wysoka jakość i szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2018-12-13 16:47:54
Wiesława
Wszystko super. Kontakt ze sklepem bardzo dobry no i ceny rewelacja! Polecam!
5 / 5
2018-12-06 21:38:38
Małgorzata
Piżamka dla córci piękna. Gatunek super jest zachwycona. To 2 z kolei świąteczna. Polecam
5 / 5
2018-11-21 06:52:26
Seweryn
Otrzymałem towar na drugi dzień. Jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2018-11-14 21:08:34
Ksenia
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, niestety wciąż czekam na odbiór. Brak kontaktu z kurierem, a w śledzeniu przesyłki wciąż nowe wpisy , co jest nieprawdą . Zmiana terminu dostawy, brak odbiorcy w domu. Nie kontaktowano się ze mną ani razu, po za tym byłam w domu cały czas.Co dalej ?
4 / 5
2018-11-09 05:41:54
Katarzyna
Sklep godny polecenia, jestem bardzo zadowolona z zakupu
2 / 5
2018-11-02 00:41:25
Stanisław
Średniej jakości, materiał słaby.
5 / 5
2018-10-29 12:39:40
Daria
Polecam. Wszystko bez zarzutu i zgodne z opisem
5 / 5
2018-09-18 14:20:14
Leokadia
Solidny sprzedawca, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-09-03 18:22:51
Bernardeta
Towar trafnie zakupiony,szybko bez zarzutu!!!!Polecam!!!
5 / 5
2018-08-29 13:43:52
Magdalena
Szczerze polecam! 100% zadowolenia.
5 / 5
2018-08-28 11:19:43
Michalina
Mega ! Polecam ! Bielizna piekna !
5 / 5
2018-08-08 22:51:43
Damian
Sklep bajka,szybka wysyłka również,towar pierwsza klasa za przystępną cenę.Goraco polecam.
5 / 5
2018-08-05 12:54:20
Patrycja
Polecam go znajomym są rzetelni .
5 / 5
2018-08-01 12:15:24
Karina
SKLEP NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE, OBSŁUGA PROFESJONALNA
4 / 5
2018-07-26 14:34:10
Ilona
Bardzo szybko załatwiona sprawa i profesjonalnie.
4 / 5
2018-07-26 14:34:10
Łucjan
Bardzo szybko załatwiona sprawa i profesjonalnie.
5 / 5
2018-07-19 14:09:17
Roma
Sklep xoxoxo.pl polecam ,bardzo szybko otrzymalam towar, i zgodny z opisem ,dziekuje i pozdrawiam
5 / 5
2018-07-18 17:44:11
Klementyna
Bardzo szybka i sprawna wysyłka.
5 / 5
2018-06-28 19:54:43
Gustaw
Bardzo miły kontakt, kompetentna, wiarygodna obsługa.
5 / 5
2018-06-19 21:47:33
Tadeusz
duży wybór produktów i przede wszystkim szybka wysylka
5 / 5
2018-06-17 01:33:38
Renata
Bardzo polecam, szczególnie, że dostałam od sklepu link z moim dokładnym zamówieniem i nawet gdy kurier miał poślizg, sklep się ze mną skontaktował i usprawnił przesyłkę, Wrócę do Was, dzięki.

Rzetelne opinie o XOXOXO.pl