Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Żabka

Żabka Opinie 2.0 (78)

Stanisława Matyi 8
61-586
Poznań
61 856 37 00
opinie Żabka
2.0
78
Opinii

Niedobrze

2 / 5
2024-07-12 04:02:07
Paweł
Abonament na kawę skończył się w 29 dniu. Nie polecam !
1 / 5
2024-07-10 02:29:31
Darek
Najbardziej złodziejska sieć dla klienta indywidualnego. Nic się nie zgadza. Ceny przy produkcie i przy kasowaniu zawsze NA NIEKORZYŚĆ KLIENTA, Jeszcze cię opierniczą ze to nie ich wina. Narobili promocji których sami notorycznie nie ogarniają albo specjalnie oszukują. Pewnie moja wina że przyszedłem tu wydać pieniądze. Sprawdzajcie ceny przy kasie. Na 20 złotych rachunku potrafią bardzo dużo oszukać. Mnie się zdarzyło że chcieli orżnąć na 6 zł. Omijajcie z daleka tą sieć
5 / 5
2024-06-21 07:23:33
Jakub
Najładniejsza żabka w Tomaszowie Lubelskim Rynek 10 miła obsługa
1 / 5
2024-06-03 12:28:29
Agnes
Ekspedientka Inka z Orzesza Jaskowic sympatyczna, miła, uśmiechnięta. Do klientów podchodzi z pełnym profesjonalizmem. Polecam robić w tym sklepie zakupy
1 / 5
2024-05-27 13:53:01
Dariusz
Wyjątkowo psiarnia. Klienci wchodzą z psami, które obwą***ą towar spożywczy nosami, wcześniej trącając wszystkie kupy na ulicach i trawnikach. Sklep na Długiej w Warszawie i Igańskiej tamże. Personel to toleruje, przyzwala i pochwala, hołubiąc pieski.
1 / 5
2024-05-21 09:28:14
Grzegorz
Nowa wasza żabka w Awenidzie w Poznaniu skasowane pieniądze zamiast paragonu brzęczyk czekałem na hot doga 10 minut i nawet nie włożono bułki do grzania nie zwrócono pieniędzy gdy poprosiłem o zwrot .Wykorzystujecie ludzi którzy śpieszą się na pociąg .Super jeszcze tak fatalnej obsługi w życiu nie miałem
1 / 5
2024-04-29 02:24:12
Ania
Żabka Łódź ul Warszawska bardzo nie miła obsługa. Ekspedientka opryskliwa dla klientów. Na półkach pusto sklep nie dołożony.
5 / 5
2024-04-28 17:44:04
Kornelia
Chciałabym pogratulować właścicielom żabki z Piły z Roosevelta. Mają w swojej załodze Panią Ize , nie znam osoby tak otwartej jeżeli chodzi o obsługę klientów. Obsługa na najwyższym poziomie nie ważne czy jest to dziecko,młodzież czy dorosły. Chciałoby się mieć takich sprzedawców we wszystkich sklepach . Gdy tylko tam jestem obserwuje jak ta Pani obsługuje, jak Ci klienci mali czy duzi są mega zadowoleni. Gratuluję takiej osoby w zespole
1 / 5
2024-04-22 11:21:27
Michał
Żabka mnie znowu dzisuaj oszukała na 7zł. w pseudo promocji piwo Perła chmielowa, 5szt. z ekorabatem po 2,90zł/szt. Ekorabat funkcjonuje tylko przy butelkach zwrotnych a Perła ma tylko bezwrotne. Oszustwo w żywe oczy Kasjerka nie potrafiła wytłumaczyć tej przyczyny. Sklep:43-502 Czechowice-Dziedzice, Sobieskiego k. piekarni 22.4.2024
1 / 5
2024-04-17 13:41:16
Katarzyna
Sklep w Kuklowce Radxiejowickiej ..wocow i kanapek ,słabo zatowarowane,przewaga piesi wódki.malo ikanapek.brudno przy kasie regał z batonikami zakurzony .Sapiacy pan za kasą bez koszulki i plakietki.zlosliwy i bardzo powinny podaje hot dogi i inne odgrzewane dania bez rękawiczek a obok panienka jak z horroru w stanie skrajnie wskazującym na użycie tego co jej zaszkodziło. ...Polecam drugą obsadę tego sklepu zupełnie jakby m była w dwóch różnych sklepach
1 / 5
2024-04-16 14:17:31
Ika
Żabka na ul. Traugutta 98 we Wrocławiu, obok posterunku policji - oszustwo w cenach: inna cena przy towarze, inną kasjerka nabija na jasie, a gdy zostaje jej pokazane, że cena z półki nie zgadza się z tą z paragonem, kłóci się i próbuje udowodnić, że klient nie ma racji i oczywiście nie zmienia ceny pomimo ewidentnej swojej pomyłki. Kasjerka z czarnymi włosami - niekompetentna i bardzo niemiła.
1 / 5
2024-03-28 12:40:31
Patryk
Wredna obsługa
1 / 5
2024-03-28 11:30:24
Dariusz
Najgorsza obsługa
1 / 5
2024-03-12 15:09:15
Złoty
Za każdym razem cena nie przy tym towarze co powinna być .Chamskie zachowanie .Żabka Bydgoszcz BBON
1 / 5
2024-03-09 06:32:59
Anna
Żabka Gdańsk Żwirki i Wigury 10. Bardzo niemiła obsługa, wręcz fatalna. Kobieta z napuszoną miną jakby łaskę robiła że pracuje. Nieuprzejma , chamska.
3 / 5
2024-02-23 19:37:08
Mariusz
Ogólnie fajny sklep tylko ma mały minus. W tym tygodniu promocja na hot - doga. Byłem 4 razy w Żabce w moim mieście i nigdy nie było hot-dogów. Sprzedawca nawet nei udawał, nie ma po prostu i nie będzie. Także czuję się oszukany, gdyż nie mogę kupić to co mi się należy. Jedno wielkie osz...
3 / 5
2024-02-20 15:46:06
Iwona
Bardzo miła obsługa tylko kawomat straszny co chwilę zepsuty trzeba długo czekać aż się idzie spocić 😂😂😂 robią się długie kolejki podczas oczekiwania na kawę, korzystniejszy byłby samoobsługowy (żabka Magnolii 1 Ruda Śląska) Iwciaa91
1 / 5
2024-02-11 18:19:54
Paweł
Żabka Gryfino łużycka 119 nie polecam bardzo nie miła obsługa w niedzielę tragedia
5 / 5
2024-02-08 07:58:02
Zabcia
Byłem wczoraj na zakupach w żabce na os.przemyslawa wieczorem(przejazdem)bo jestem za poznania miła i sympatyczna obsługa .Mimo że to było późnym wieczorem były dostępne hoddogi a nie tak jak w innych żabkach że ekspedientki mówią (brak bo jest już późno i nie będą schodzic).Na dodatek mogłem kupić jeszcze bułki świeże.Polecam ten sklep👋
5 / 5
2024-02-04 02:31:22
Misia
Wczoraj popołudniu robiłam zakupy w Żabce przy ul. Andersena 28 w Ząbkach. Jestem bardzo zadowolona profesjonalna obsługa, kasjerka pomogła znakeźdź mi produkt. Miła uprzejma polecam ten sklep.

Rzetelne opinie o Żabka